Molukse dag Kwaku Summer Festival 2017

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 29/07/2017
14:00 - 23:30

Location
Kwaku Summer Festival

Categories


Zaterdag 29 juli 2017 Molukse dag op Kwaku summer festival
14:00 – 24:00 ( muziek tot 22:00 )

Het Kwakoe festival biedt een heel scala aan activiteiten zoals muziek-optredens, sport, eten, miss-verkiezingen, de uitreiking van een literatuur prijs, debatten en lezingen. Maar er is een constante factor: De befaamde Kwakoe sfeer. Die sfeer houdt het Kwakoe festival staande ongeacht de toename van het aantal festivals, ongeacht de negatieve publiciteit, ongeacht het slechte weer.

Het Kwaku Summer Festival gaat niet alleen over eten, muziek en voetbal. Kwaku gaat over het samengaan van culturen. Kwaku gaat over Amsterdam, een stad met van oudsher een sterke aantrekkingskracht op nieuwelingen die hier hun toekomst zoeken.
Kwaku gaat over mensen met hun achtergrond in Nederlandse en andere culturen. Culturen om trots op te zijn en die gezien mogen worden.
‘One tree, so many leaves, one tree’. Het zijn de bladeren die de boom maken, de mensen die de samenleving maken. Het gedicht van de Surinaamse dichter Dobru, typeert de wens en noodzaak om verbinding te zoeken. Wij zijn één in onze verscheidenheid.

De toegangsprijs voor het Kwaku Summer Festival is ONLINE € 6,– per dag inclusief servicekosten. Aan de deur kost een kaart € 7,-  (inclusief servicekosten) aan de deur.

Een passe-partout voor het hele festival, 4 zaterdagen en 4 zondagen, kost € 27,50 en is online te bestellen.

Stadspashouders kunnen een passe-partout aan de poort kopen voor € 7,- bij voorlegging van hun stadspas. (online 6 euro met pasnummer)

De Friday Concerts is een nieuw concept op Kwaku met optredens van internationaal vermaarde artiesten en muziekgroepen.
In de voorverkoop via onze website zijn er interessante kortingen voor de vroege kopers. De Friday Concerts zijn alleen toegankelijk voor 16 jaar en ouder.

Net als voorgaande jaren is de toegang voor kinderen tot 13 jaar, onder begeleiding van een volwassene, gratis.

Het festivalterrein is toegankelijk voor minder-validen en rolstoelgebruikers.

Kijk voor meer informatie over het festival op de website.

Reageren is niet mogelijk